Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Objavila: D.Ž.

05. 07. 2016. 09:06 >> 08:48
1

DJELO ZASTARJELO

Oslobođeni optužbi za trovanje djece

Okrivljeni za trovanje vodom 106 djece koja su boravila na rekreativnoj nastavi u hotelu Adria u Baru i vili Lara u Čanju u maju 2011. godine oslobođeni su optužbe, jer je došlo do apsolutnog zastarijevanja djela.

Oslobađajuću presudu je donijela sudija Aleksanda Leković.

Zastarjelost je nastupila protokom četiri godine od izvršenja. Vijeće sudije Leković, utvrdilo je da je djelo izvršeno iz nasvjesnog nehata.

„Uz to nije uopšte dokazano da je do infekcije djece došlo usljed konzumiranja vode“, kazala je Leković, prenosi Pobjeda. 

Leković je navela da djelo kao takvo postoji i zbog apstraktne opasnosti, pa se zbog toga ne mora ni utvrditi da je uzrok trovanja bila voda. 

(Mina)

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније