Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ukrajina

М.Л.Б. [ Rts.rs ]

24. 09. 2022. 09:14 >> 09:11

KIJEV

Dvoje stradalo u napadu dronovima na Odesu

Na Fejsbuk stranici Generalštaba Oružanih snaga Ukrajine navodi se da su u jučerašnjem ruskom napadu na Odesu, uz upotrebu jurišnih bespilotnih letjelica, dvije osobe poginule, a još dvije su povrijeđene.

Prema podacima ukrajinskih snaga, uništena je upravna zgrada u zoni luke, a gradonačelnik grada Genadij Truhanov prijavio je štetu na četiri stambena objekta.

"Od 18.30, protivazdušne raketne jedinice Vazduhoplovstva Oružanih snaga Ukrajine oborile su šest dronova kamikaza. Prvi put u Ukrajini protivazdušni topovi Oružanih snaga Ukrajine oborili su jurišni dron Mohadžer-6 iranske proizvodnje", navode ukrajinske snage.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније