Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

22. 08. 2022. 15:59   >>  15:56

TO BAR

Zadovoljni ovogodišnjom ljetnjom sezonom

U Turističkoj organizaciji (TO) Bar zadovoljni su ovogodišnjom sezonom, a shodno najavama, dobru posjetu očekuju i u naredna dva mjeseca, koju će upotpuniti određene manifestacije.

Iz barske TO su agenciji Mina-business kazali da je u Baru, u periodu od 1. do 16. avgusta, evidentirano 42,39 hiljada gostiju, što je 40 odsto više u poređenju sa 2019, a na nivou prošle godine.

“Kada je u pitanju struktura gostiju, u barskoj opštini najviše se dolazaka bilježi iz Srbije, Bosne i Hercegovine (BiH), Rusije, Poljske, Češke, Ukrajine, Njemačke, Francuske, Engleske”, rekli su iz TO Bar.

Iz TO Bar su naveli da su u stalnoj komunikaciji sa hotelijerima i izdavaocima privatnog smještaja.

„U saznanju smo da je 95 odsto popunjenosti, kako u hotelima, tako i u registrovanom privatnom smještaju“, zaključili su iz barske TO.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније