Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

[ Gorica Vukićević, radio CG ]

09. 08. 2022. 07:14 >> 09:56
1

POTPISAN UGOVOR

Hajat od naredne godine u Kotoru

Potpredsjednik za razvoj u kompaniji Hajat (Hayatt) Takuji Aojama i izvršni direktor danilovgradskog "Krolbay-a" Saša Saveljić, potpisali su ugovor u Stolivu, čime je najavljen dolazak još jedne respektabilne hotelske korporacije u Crnu Goru, konkretno u Bokokotorski zaliv.

"Blue Kotor Bay Premium Spa Resort" od naredne sezone poslovaće pod novim brendom, tako da će u 2023. ući kao Hyatt Regency Kotor Bay.  Hyatt Regency Kotor Bay  trebalo bi da bude otvore u junu 2023. godine.

"Potpisivanje ugovora sa Hyatt-om označiće početak nove ere našeg razvoja i promocije turističke ponude. Dolaskom ovog renomiranog brenda u Crnu Goru dajemo dodatnu vrijednost našoj državi kao turističkoj destinaciji i činimo je vidljivom za stotine hiljada Hyatt-ovih korisnika", rekao je Saveljić.

Takuji Aojama je pozdravio prisutne na našem jeziku, uz poruke dobrodošlice svim budućim gostima.

"Ovo je prvi hotel koji se otvara u Crnoj Gori, sigurni da ćemo obezbijediti usluge koje naši gosti očekuju. Želimo da osiguramo saradnju sa partnerima koji brinu o našim brendovima i svojim ljudima isto kao mi. Iz tih razloga smo donijeli odluku da danas budemo ovde", rekao je Aojama.

Potpisivanju Ugovora prisustvovala je i Američka ambasadorka Džudi Rajzing Rajnke koja je istakla da je ovo poseban događaj za sve nas.

"Svjetska klasa američkog brenda stigla je u Crnu Goru. Izgradnja svjetske reputacije je važna posebno za državu kojoj je turizam najvažnija privredna grana. Biće ovo i dobar signal za dolazak novih investitora iz Amerike i drugih država, što me posebno raduje", rekla je Rajnke.

Ceremoniji potpisivanja Ugovora prisustvovali su premijer Dritan Abazović, predstavnici resornog ministarstva, primorskih opština, ugledni turistički poslenici i privrednici.

Predsjednik Opštine Kotor kazao je da mu je čast što najpoznatiji hotelski lanci na svijetu nalaze svoje mjesto baš u Kotoru.

"Poznati i priznati hotelski brendovi mijenjaju sliku našeg grada na turističkoj mapi", kazao je Jokić.

Jokić je rekao da ovaj rizort sa pet zvjezdica obezbjeđuje 150 novih radnih mjesta i vjeruje da će biti vjetar u leđa drugim svjetski poznatim hotelima da prepoznaju Kotor kao idealno mjesto za razvoj i unapređenje svojih brendova.

Hyatt Hotels Corporation je vodeća svjetska hotelska kompanija sa više od 1150 hotela širom svijeta. Posluju u 71 zemlji na šest kontinenata, a ovo je njihov prvi hotel u Crnoj Gori.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније