Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

[ I. P. ]

21. 07. 2022. 08:59 >> 10:08
2

VUKIĆEVIĆ SAOPŠTIO

Žabljaku nedostaju luksuzni i veliki hoteli

Predsjednik Opštine Žabljak Veselin Vukićević kazao je da tom turističkom centru nedostaju luksuzni i veliki hoteli, poput Jezera i Planinke, po kojima je Žabljak bio prepoznatljiv, a koji sada nijesu u funkciji.

U emisiji Dobro jutro Crna Goro na TVCG rekao je da bi volio da Žabljak dobije hotele visoke kategorije, ali i moderno skijalište.

"Da imamo još riješeno pitanje skijališta Štuoc koje je nekad bilo kultno za mještane i goste, a koje nije sada u funkciji", rekao je Vukićević.

Govoreći o broju turista koji se odmaraju na Žabljaku, Vukićević kaže da je posjeta u privatnom smještaju bolja nego rekordne 2019. godine: "I to u periodu od 1. maja do 20. jula imamo oko 5.800 noćenja, a 2019. smo imali 4.500. Tako da smo premašili rekord". 

Kad je u pitanju hotel "Durmitor", Vukićević je rekao da se čeka saglasnost Amana za nastavak radova: "Uvjerili su me da nema nikakvih drugih razloga zašto se ne nastavlja s radovima".

Završavaju se radovi na javnoj parking garaži sa 130 mjesta, što će, kako je rekao, rasteretiti centralni gradski dio. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније