Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

O.Z. [ Mina-business ]

08. 02. 2022. 22:25 >> 22:39

PROMOCIJA NA EXPO DUBAI

Turoperatori iz UAE zainteresovani za Bar

Turoperatori iz Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) pokazali su interesovanje za Barom, saopšteno je iz Turističke organizacije (TO) tog grada.

Navodi se da je TO Bar, u organizaciji Nacionalne turističke organizacije i Ministarstva ekonomskog razvoja, petominutnim filmom oduševila turoperatore i medije iz UAE, kojih je, kako su kazali, bilo čak 50.

Iz TO Bar su kazali da je promocija Crne Gore, održana je u nedjelju u okviru obilježavanja Nacionalnog dana Crne Gore, na Svjetskoj izložbi EXPO 2020 u Dubaiju, u Paviljonu Crne Gore.

“Prisustvovali su predstavnici turoperatora, turističkih agenata, medija i influensera iz UAE, koji nisu krili oduševljenje pripremljenim video materijalom našeg grada ali i kompletnom ponudom Crne Gore”, kaže se u saopštenju.

Generalni komesar Paviljona Crne Gore Princ Nikola Petrović Njegoš pozvao je prisutne da otkriju Crnu Goru, malu ali prelijepu zemlju, njene predivne predjele, istorijsko i kulturno nasljeđe.

Vršilac dužnosti direktora TO Bar, Ivan Kovač, istakao je da je premalo vremena da se opiše ono što Bar može da ponudi, i da uživaju u kratom video zapisu koji će najbolje pokazati koliko je Bar atraktivan, posebno svojom ponudom aktivnog odmora.

“Svoje ljepote i atrakcije su takodje predstavile i lokalne turističke organizacije Budve, Kotora i Tivta, nakon čega je održana i poslovna radionica sa turoperatorima iz UAE u kojoj su pored Lto-a učestvovali i predstavnici turističke privrede Crne Gore”, kaže se u saopštenju.

Kako je saopšteno, učestvovali su predsatvnici hotelskih grupa Budvanska rivijera i Montenegro Stars, hotela Regent Porto Montenegro i Stara Čaršija, turističkih agencija Rams, Trip Travel i Montenegro Tourist Service, nacionalnog avio prevoznika Air Montenegro i Skijališta Crne Gore.

“Promociji u Dubaiju prisustvovali su i predstavnici Privredne komore Crne Gore, Nacionalnih parkova Crne Gore, preduzeća Sveti Stefan hoteli i Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore”, navodi se u saopštenju.

Iz TO Bar su kazali da su, u okviru Nacionalnog dana Crne Gore, zvanice bile u prilici da osjete ljepote države i kroz nesvakidašnje reprezentativan nastup folklornog ansambla “Crna Gora”, kao i da uživaju u pripremljenom posluženju specijaliteta autentične crnogorske kuhinje.

“Imajući u vidu da turisti iz UAE-a svoje odmore provode u hotelima sa pet zvjezdica kojih Bar nema dovoljno, bazirali smo se na ponudu aktivnog odmora i na taj način itekako privukli pažnju turoperatora”, kaže se u saopštenju.

Oni su istakli da se nadaju što boljoj avio povezanosti sa UAE, posebno u zimskom period.

“Kako bi se ispunile želje turoperatora koji su istakli da bi rado posjetili našu zemlju i van ljetnje turističke sezone”, dodaje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније