Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

[ M.L.B. ]

05. 02. 2022. 10:41 >> 11:18

ŽABLJAK

Jedna od najboljih zimskih sezona

Žabljak ove zimske obara turističke rekorde, kažu zvanični podaci.

“Ove godine smo imali odličnu posjetu, ne samo odličnu već i posjetu skijalištima koja će ostati upamćena”, kazala je direktorica TO Žabljak Vanja Krgović Šarović. Ona ističe i da takve rezultate nijesu očekivali.

“Imali smo pred nama jednu neizvjesnu zimsku sezonu, i kada je posjeta samo skijališta u pitanju ovo će ostati jedna od najboljih zimskih sezona u posljednjoj deceniji”, kazala Krgović Šarović u emisiji “Jutro iz gradova” na TVCG.

Navodi i da je Žabljak cijenam bio konkuretan i sve je to rezultiralo dobrom posjetom.

“Naši glavni gosti i ove godine su iz Crne Gore”, saopštila je

Ona je navela da nakon početka školske godine bolju posjetu bilježe vikendima.

Direktor Turističkog centra Durmitor Marinko Purić kaže da očekuju dobru posjetu i u februaru.

“Ovaj dio sezone do 31. januara pokazalo je da smo ostvarili izuzetne rezultate. Ove godine ćemo imati rekorde po broju posjete, prodatih ski pasova i po prometu. Što se tiče prodatih ski pasova bilježimo rast od 80 odsto u odnosu na prošlu godinu”, kazao je Purić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније