Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

TVCG [ B.B. ]

31. 12. 2021. 09:17   >>  09:18

SKI CENTAR KOLAŠIN 1600

Medenica: Sve spremno, očekujemo rekordnu posjetu

Rukovodilac Ski centra Kolašin 1600 Bojan Medenica ističe da očekuju rekordnu sezonu, ako je suditi po interesovanju i posjeti koju su imali do sada od početka sezone 18. decembra.

Kako je kazao, turisti kao da su bili željni snijega i jedva čekali da se otvori skijalište.

"Od početka zimske sezone imali smo dobru posjećenist i očekujemo da to bude još bolje tokom praznika. Tako da, ako se dan po jutru poznaje očekujemo rekordnu sezonu. Pripremili smo se za to tako da je proširen parking i sda imamo kapaitet od 400 mjesta, obnovili ski opremu, a za najmlađe je obezbijeđena i traka kako bi lakše savladali vještinu skijanja", napominje Medenica.

Jutros su, kako je kazao, prvi gosti već počeli da dolaze, vremenske prilike su solidne za skijanje.

"Pred nama je lijep skijaški dan. Snijega ima dovoljno, u donjem dijelu staze je vidljivost dobra, a u gornjem ima malo magle, ali očekujemo da će se uskoro dići", kaže Medenica.

Cijena jednodnevnog ski pasa za odrasle je 15 eura, za djecu 10.

"U našem rentalu mogu se iznajmiti siguran sam u regionu najbolju fišer opremu, u kompletu koji košta 12 eura", napominje Medenica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније