Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

[ B.B. ]

08. 12. 2021. 22:00   >>  22:08

U ORGANIZACIJI NTO

Turoperatori iz Slovenije u Plavu

Turistička organizacija Plav u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore dočekala je grupu turoperatora iz Slovenije.

"Gostima smo predstavili Plavsko jezero, jedno od naših prirodnih potencijala, Kulu Redžepagića kao zavičajni muzej, u hotelu Elan su probali naša domaća tradicionalna jela, među kojima i proizvode od borovnice, po kojoj smo prepoznatljivi. Zbog količine snijega nam nijesu bili dostupni Hridsko i Visitorsko jezero, kao ni neki od vidikovaca, ali su dobili promotivni materijal i naši lokalni planinarski vodiči Ahmet Reković i Enes Drešković su im sa Plavskog jezera predstavili Prokletije i njihov potencijal", kazala je direktorica lokalne turističke organizacije Samira Canović.

Kako ističu u TO Plav, posjetu su iskoristili da goste upoznaju sa prirodnim potencijalima i mogućnostima koje nudi ta opština.

"Kako su tradicionalno Slovenci prijatelji i posjetioci Prokletija, očekujemo u narednom periodu više grupa turista i planinara. Ovo je prvi put da NTO organizuje i dovede ovako značajnu grupu na Prokletije", istakao je predsjednik PSK "Hrid" Enes Drešković.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније