Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

P. R. [ Beta ]

26. 09. 2024. 16:05 >> 16:04
Čitaj mi:

meta vođa vazdušnih snaga Hezbolaha

Izraelska vojska izvela ciljani udar iz vazduha u Bejrutu

Izraelska vojska je danas saopštila da je izvela ciljani udar iz vazduha na glavni grad Libana, Bejrut.

Izraelski odbrambeni izvor je izjavio za izraelske medije da je meta udara u Bejrutu vođa vazdušnih snaga Hezbolaha.

Te snage se smatraju odgovornim za ispaljivanje dronova, pored ostalog.

Vojni dopisnik izraelskog TV kanala 11 je objavio kratak video za koji tvrdi da je snimljen na poprištu napada u Bejrutu, a agencije nijesu mogle nezavisno da potvrde autentičnost snimka.

U ciljanim izraelskim vazdušnim udarima na bejrutska predgrađa, gdje je uporište Hezbolaha, od početka sukoba prije gotovo godinu dana ubijeno je nekoliko visokih komandanata te ekstremističke organizacije i jedan zvaničnik palestinskog Hamasa.

Libanska Nacionalna novinska agencija je objavila da su danas u 15.15 po lokalnom vremenu izraelski borbeni avioni ispalili tri rakete na stan u jednoj zgradi sa deset spratova kraj prometne raskrsnice u kvartu AL-Kaim u predgrađima Bejruta, Dahijeh.

To je šesti izraelski napad na Bejrut ove godine, navode agencije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније