Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ M.L.B. ]

24. 01. 2023. 07:05 >> 07:06

OSUMNjIČENI UHAPŠEN

Nova pucnjava u Kaliforniji, najmanje sedam žrtava

Sedmoro ljudi je ubijeno u dvije odvojene pucnjave, na jednoj farmi pečuraka i špediterskoj kompaniji južno od San Franciska, a osumnjičeni je uhapšen, saopšteno je iz kancelarija šerifa okruga San Mateo.

Napadač je identifikovan kao 67-godišnji Čang Li Zao. On je, bez opiranja, uhapšen oko dva sata poslije incidenta, pošto je njegov automobil primećen na parkingu jedne od policijskih stanica okruga San Mateo, objavio je San Francisko Kronikl.

U njegovom automobilu je pronađeno oružje, prenosi Glas Amerike.

Predsjednik nadzornog odbora okruga San Mateo Dejv Pajn, saopštio je da su četiri osobe ubijene na farmi pečuraka, a tri u špediterskoj firmi na periferiji grada Haf Mun Bej, na oko 50 kilometara južno od San Franciska.

Još se ne zna na koji način su dvije pucnjave povezane, iako je Pajn izjavio da je osumnjičeni radio za jednu od te dvije firme. Napadača je opisao kao "nezadovoljnog radnika."

Samo dva dana ranije, 11 osoba je ubijeno u pucnjavi u jednoj plesnoj dvorani u južnoj Kaliforniji.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније