Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Бета [ R.B. ]

09. 12. 2022. 08:18   >>  08:15 1

VATRA PODMETNUTA?

Moskva: Veliki požar u tržnom centru

Veliki požar izbio je tokom noći u tržnom centru u predgrađu Moskve, objavile su hitne službe, navodeći da je požar zahvatio 7.000 kvadratnih metara.

"Vatrogasci se bore protiv požara na površini od 7.000 kvadratnih metara u regionu Moskve", prenijelo je jutros preko Telegrama rusko ministarstvo za vanredne situacije.

Požar je zahvatio tržni centar Mega Kimki, u predgrađu Kimki na sjeveru Moskve.

Službe za vanredne intervencije sumnjaju da je požar izazvan kriminalnim činom, prenose ruske novinske agencije pozivajući se na izvore iz tih službi.

"Pretpostavlja se da se radi o namjernom činu, o podmetnutoj vatri", prenijela je agencija Interfaks.

Agencija Sputnjik takođe je navela da je jedno od glavnih objašnjenja za požar da se radi o kriminalnom činu.

Video snimci na društvenim mrežama svjedoče o velikom požaru i prikazuju da ljudi bježe u preavcu parkinga iz zgrade zahvaćene vatrom.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније