Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Бета [ R.B. ]

02. 12. 2022. 12:38 >> 12:35

"OPERACIJA SE NASATVLjA"

Kremlj odbacio Bajdenove uslove za pregovore

Kremlj je danas odbacio uslove američkog predsjednika Džozefa Bajdena koji je rekao da je spreman da razgovara sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom ako Moskva povuče svoje trupe iz Ukrajine kako bi se okončao sukob.

"Bajden je de facto rekao da će pregovori biti mogući tek nakon što Putin napusti Ukrajinu", što Moskva "očigledno odbacuje", rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

"Vojna operacija se nastavlja", dodao je on.

Bajden je juče rekao da je "spreman" da razgovara sa Putinom ako ruski predsjednik nastoji da nađe način da okonča rat u Ukrajini. Kao prvi uslov postavio je povlačenje ruskih trupa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније