Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Б.Ч.Ј. [ Mina ]

21. 11. 2022. 18:48   >>  18:46

5,6 RIHTERA

Indonezija: U zemljotresu 162 poginulo, na stotine povrijeđenih

Broj žrtava u zemljotresu jačine 5,6 stepeni Rihterove skale koji je danas pogodio Indoneziju porastao je na 162, dok je na stotine povrijeđeno i preko 13 hiljada raseljeno, rekao je guverner provincije Zapadna Java Ridvan Kamil.

U regionalnoj bolnici u gradu Ciandžuru ima oko 700 povrijeđenih, prenosi Rojters.

Kamil je kazao da se nastavljaju napori spasilačkih ekipa.

Kako se navodi u izvještajima lokalnih medija, pojavilo se nekoliko klizišta oko Ciandžura, grada koji se nalazi na nešto više od 100 kilometara udaljenosti od Džakarte, oštećeno je na desetine zgrada, uključujući islamski internat, bolnicu, ali i druge javne objekte.

Zavod za metereologiju i geofiziku Indonezije saopštio je prethodno da je zemljotres potresao glavni grad Indonezije Džakartu, a da je epicentar potresa bio u gradu Ciandžur, na dubini od deset kilometara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније