Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Б.Б. [ Beta ]

14. 11. 2022. 11:56 >> 11:55

NAKON PISANjA ZAPADNIH MEDIJA

Lavrov demantovao da je hospitalizovan na Baliju

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov i portparolka ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova demantovali su danas da je on hositalizovan na Baliju, po dolasku na samit G20.

"Sergej Viktorovič i ja čitamo vijesti i ne vjerujemo svojim očima: ispostavilo se da je hospitalizovan", napisala je Zaharova na svom Telegram kanalu.

"Ovo je, naravno, vrh fejkova. Pa, čekajte veliku ekskluzivu", dodala je Zaharova.

Ona je na Telegramu objavila video sa Lavrovom koji sjedi na terasi, u šorcu i majci, s papirima na stolu.

Na pitanje Zaharove kako komentariše vijest o hospitalizaciji Lavrov je odgovorio: "I za našeg predsjednika pišu već deset godina da je hospitalizovan, bolestan. To je igra koja nije nova u politici".

Lavrov je posavjetovao zapadne novinare koji su objavili da je hospitalizovan da "pišu istinu i da se ne ograničavaju samo jednom tačkom gledišta".

Takođe je najavio učešće na sjutrašnjem samitu.

Istovremeno, guverner Balija je rekao da je Lavrov dobrog zdravlja, ali da je bio u bolnici na pregledu.

Brojni svjetski mediji javili su ranije jutros da je Lavrov navodno hospitalizovan na Baliju, gdje je stigao prethodne noći da prisustvuje samitu G20.

Pozivajući se na indonežanske zvaničnike ti mediji su prenijeli da je Lavrov prebačen u bolnicu, jer mu se zdravstveno stanje pogoršalo nakon dolaska na samit Grupe 20 na Bali.

Trojica indonežanskih vladinih i medicinskih zvaničnika, čija imena nijesu navedena, izjavila su da je Lavrovu pružena ljekarska pomoć zbog problema sa srcem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније