Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Т.Г. [ Anadolija ]

02. 11. 2022. 18:30 >> 18:30

NIKO NIJE POVRIJEĐEN

Australija: Lavovi pobjegli iz kaveza zoološkog vrta

Iz zoološkog vrta u Australiji pobjeglo je pet lavova, od toga jedan odrasli.

Četiri mladunca i odrasli lav pobjegli su iz kaveza zoološkog vrta Taronga i prešli na područje udaljeno 100 metara od zone u kojoj borave posjetioci, javio je BBC.

Zvaničnici su istakli kako je zoološki vrt na kratko bio zatvoren, a nakon što se smirilo jedno od mladunaca, svih pet lavova je ponovo uhvaćeno. U saopštenju je navedeno kako niko nije povrijeđen, a nije precizirano kako su lavovi pobjegli.

Upravnik zoološkog vrta Simon Duffy smatra da je nužno istražiti kako je došlo do bijega. 

Na snimcima sigurnosnih kamera vidljivo je kako je čuvar deset minuta nakon bijega upalio alarm. Lavovi su uhvaćeni prije nego što su napustili manje područje, a glavni dio zoološkog vrata bio je zatvoren tokom incidenta.

Dio u kojem se nalaze lavovi iz sigurnosnih razloga biti će zatvoren do naredne provjere.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније