Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

M.M. [ Beta ]

17. 08. 2022. 21:33 >> 21:31

PRONAĐEN U AUTOMOBILU

Bugarska zaplijenila 106 kilograma heroina vrijednosti 4,8 miliona eura

Bugarska carina zaplijenila je 106 kilograma heroina u vrijednosti od 4,8 miliona eura pronađenog u automobilu koji je ušao iz susjedne Turske, saopštili su danas zvaničnici.

Tužioci su saopštili da je 38-godišnji vozač, koji ima dvojno francusko i tursko državljanstvo, priveden i da bi se mogao suočiti sa zatvorskom kaznom do 20 godina ako bude osuđen za trgovinu drogom.

Narkotici su bili sakriveni u 209 zapečaćenih kesa skrivenih ispod sjedišta automobila. Oni su otkriveni tokom pretresa u ponedjeljak.

Droga sa Bliskog istoka se često transportuje putem iz Avganistana preko Irana, Turske i Bugarske do Zapadne Evrope.

Članica Evropske unije Bugarska je posljednjih godina preduzela dodatne korake za suzbijanje trgovine drogom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније