Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta [ I. P. ]

18. 05. 2022. 13:48   >>  13:46

U INDIJI

Poginulo 12 radnika u fabrici za pakovanje soli

Najmanje 12 radnika poginulo je danas, a još 13 je povrijeđeno kada se srušio zid u fabrici za pakovanje soli na zapadu Indije, saopštili su lokalni zvaničnici.

Radnici koji su pakovali so u vreće pronađeni su zatrpani u ruševinama zida fabrike u okrugu Morbi, izjavio je loklani zvaničnik.

On je dodao da je akcija spasavanja pri kraju i da povrijeđeni nijesu životno ugroženi.

Drugi detalji još nijesu poznati, a vlasti ispituju razloge za rušenje zida.

Urušavanje zgrada česta je pojava u Indiji zbog korišćenja nekvalitetnih materijala prilikom gradnje. Pod ruševinama zgrade koja se srušila 2013. stradalo je najmanje 72 osobe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније