Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ R.B. ]

20. 10. 2021. 15:55   >>  15:56

NAKON PRETRESA

Deripaska: Je li pronađeno mnogo Putinovog novca?

Ruski milijarder Oleg Deripaska podrugljivo je optužio agente Federalnog istražnog biroa (FBI) za "lov na bogatstvo" ruskog predsjednika Vladimira Putina, nakon jučerašnjeg pretresa njegove vašingtonske rezidencije.

"Htio bih da pitam: je li je mnogo Putinovog novca juče ‘pronađeno’ u tim napuštenim kućama? Jesu li pretraživači uspjeli uzgred da se osvježe već nakislim džemom iz ormara, uz par flaša votke", pitao je Deripaska u objavi na Telegramu, prenosi Bloomberg.

Deripaska je izjavio i da se "vrti sve jedna ista priča o navodnoj kolosalnoj ulozi Rusa na američkim predsjedničkim izborima 2016. godine“.

Prema pisanju njujorškog dnevnika, istrage protiv Deripaske vode Federalni istražni biro (FBI) i savezno tužilaštvo, ali se ne otkriva koja je priroda istražnog postupka, prenosi TAS S.

Prema pisanju Glasa Amerike, agenti FBI izvršili su juče pretres vašingtonske rezidencije rDeripaske, a agencija Rojters je javila da je pred kućom u jednoj od najbogatijih četvrti Vašingtona bio veliki broj agenata FBI koji su iznosili kutije, kao i da je na prilazima objektu postavljena žuta traka - upozorenje da je u toku izvođenju akcije.

Za sada nema informacija gdje se trenutno nalazi Oleg Deripaska.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније