Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Mina ]

27. 02. 2021. 09:57 >> 09:57

SAUDIJSKA ARABIJA

Demantuju da su odobrili ubistvo Kašogija

Saudijska Arabija demantovala je izvještaj koji su objavile Sjedinjene Američke Države (SAD) o tome da je saudijski princ Mohamed bin Salman odobio ubistvo novinara Vašington posta Džamala Kašogija.

Demanti je objavila novinska agencija vlade Saudijske Arabije, prenio je sajt The Hill.

"Kraljevstvo kategorički demantuje ono što piše u izvještaju koji je predat Kongresu, a tiče se ubistva Kašogija", pisalo je u tvitu.

Prije toga, obavještajna služba SAD je objavila izvještaj na četiri strane u kojem se navodi da je princ Mohamed bin Salman odobio operaciju "uhvati ili ubij" Kašogija u Turskoj.

U izvještaju se navode i imena 21 osobe bliske princu, a koje su umiješane u ubistvo koje se dogodilo u oktobru 2018. godine u konzulatu Saudijske Arabije u Istanbulu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније