03.03.2024 07:00
Share Comments0 Edit
 [Portal RTCG]
Čitaj mi:

vremenska prognoza

Danas ponegdje slaba kiša

Na sjeveru Crne Gore, jutro ponegdje maglovito, a ostatak dana promjenljiv, ali sa dosta sunca. Samo ponegdje, uglavnom na zapadu ima uslova za slabu kišu.

Duvaće umjeren, na planinama pojačan južni vjetar, krajem dana u pojačanju. Temperatura do 15 stepeni.

CG-JUG  Na jugu, tokom prvog dijela dana promjenljivo s uslovima za kratkotrajnu kišu. Popodne uz smjenjivanje sunca i oblaka uglavnom suvo i prijatno. Krajem dana jača jugoistočni vjetar. Temperatura do 18 stepeni.

MORE, malo talasasto. U drugom dijelu dana jača jugo, pa će u noći na ponedjeljak biti jak, prvenstveno na zapadu. Temperatura mora 14 stepeni.

CG tri dana-Sjever

Narednih dana na sjeveru, prvog dana naredne sedmice prijepodne promjenljivo, a poslijepodne jače naoblačenje. Kiša uveče i tokom noći. Vjetar umjeren do jak, južni, krajem dana u slabljenu. Tokom noći u višim predjelima može nakratko i presniježiti. U utorak promjenljivo, ali s uslovima za kišu uglavnom tokom prvog dijela dana. Temperatura u utorak u padu.

CG tri dana-Jug

Na jugu, u ponedjeljak ujutru promjenljivo s dosta sunca, poslijepodne jače naoblačenje s kišom. Tokom noći na utorak biće i pljuskova praćenih grmljavinom, uz pojačano jugo. U utorak još tokom jutra može biti kiše, a ostatak dana promjenljiv uz ponegdje na primorju pojačan maestral.