Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

26. 09. 2024. 20:31 >> 20:31
Čitaj mi:

prognoza

Sjutra sunčano i toplo, do 29 stepeni

Na sjeveru Crne Gore sjutra ujutru po kotlinama magla, tokom dana sunčano i toplo. Na jugu takođe pretežno sunčano i prijatno toplo uz povremeno umjeren do pojačan jugoistočni vjetar.


Na sjeveru Crne Gore ujutru po kotlinama magla, tokom dana sunčano i toplo. Biće lijep i prijatan ranojesenji dan. Vjetar umjeren, ponegdje i pojačan južni. Temperatura do 29 stepeni.


Na jugu takođe pretežno sunčano i prijatno toplo uz povremeno umjeren do pojačan jugoistočni vjetar. Temperatura do 28 stepeni.
MORE: malo do umjereno talasasto. Vjetar umjeren do jak južni i jugoistočni. Temperatura mora 23 stepena.

CRNA GORA- tri dana - Sjever
Narednih dana na sjeveru - u subotu pretežno sunčano, toplo i vjetrovito. Tokom noći stiže naoblačenje s kišom, lokalno i grmljavinom. U nedjelju još povremeno padavine, i zahlađenje uz pojačan sjeverni vjetar.

CRNA GORA -tri dana - Jug
Na jugu u subotu pretežno sunčano, krajem dana ili tokom noći naoblačenje s kišom i grmljavinom, prvo u jugozapadnim i zapadnim predjelima. Padavine i u nedjelju, uglavnom prijepodne, a od sredine dana očekuje se umjeren do jak sjeverni vjetar. U nedjelju temperatura 3 do 5 stepeni niža.

Evropa:
I sjutra slične vremenske prilike, samo što se zona padavina premještaja istočnije, i osim britanskih ostrva, Skandinavije i zapadnih predjela, zahvatiće centralne i sjeveroistočne oblasti. Na sjeverozapadu i zapadu pristiže hladniji vazduh pa će vjetar skrenuti na sjeverni, dok će se u ostalim predjelima i dalje biti jak južni. Jačih padavina biće na sjeveru Njemačke, u Belgiji, Holandiji, baltičkim zemljama i na širem području Alpa. Na Mediteranu, južnim i istočnim oblastima pretežno sunčano i toplo. Dnevna temperatura u glavnim gradovima od 13 stepeni u Oslu do 33 u Beogradu.

Balkan:
Na Balkanu sjutra uglavnom sunčano i toplo, samo će u Sloveniji i na sjeverozapdu Hrvatske biti kiše i grmljavine. Na području Srbije, Grčke i Makedonije temperatura iznad 30 stepeni, a u Sloveniji znatno niža.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније