Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

K. J.

25. 09. 2024. 18:54 >> 19:03

PROSLAVA TRAJE DO 19 SATI

Nekoliko ulica sjutra zatvoreno zbog Dana unutrašnjih poslova

Dan unutrašnjih poslova, proslavlja se sjutra a Ministarstvo unutrašnjih poslova organizuje tim povodom tehničko-taktičku prezentaciju na Trgu Svetog Petra Cetinjskog koja počinje u 17 sati.

Kako navode iz tog resora, d 16:00 do 19:00 sati bićezatvorene sljedeće ulice: Cetinjski put od kružnog toka kod Atlas capital centra do kružnog toga kod TC Big fashion, Bulevar Džordža Vašingtona od raskrsnice sa Bulevarom Svetog Petra Cetinjskog do kružnog toka i u produžetku ulica Dr Ljubomira Rašovića do raskrsnice sa Ljubljanskom ulicom, Bulevar Revolucije od raskrsnice sa Moskovskom ulicom do kružnog toka kod Atlas capital centra, ulica Šeika Zaida, i dio Ljubljanske ulice od raskrsnice sa ulicom Dr Ljubomira Rašovića do Cetinjskog puta.

"Građani i zainteresovana javnost imaće priliku da se upoznaju sa opremom i resursima MUP-a, ali i da kroz razgovor sa službenicima saznaju više o različitim aspektima njihovog rada. U 18 sati je previđen svečani defile vozila i prelet vazduhoplova a događaj je otvoren do 19 sati. Pozivamo medije i sve zainteresovane građane da nam se pridruže.", zaklmjučuju u saopštenju.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније