Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

[ A.B. ]

21. 05. 2023. 07:48   >>  07:49

DOM ZDRAVLjA

Dežurstva u podgoričkim domovima zdravlja tokom praznika

U podgoričkim Domovima zdravlja za vrijeme prazničnih dana 21, 22. i 23. maja, građanima će se pružati zdravstvena zaštita u objektima “Blok 5” , “Nova Varoš”, ”Konik”, “Tuzi” i “Zeta”.

Kako je saopšteno, izabrani doktor za odrasle će raditi u zdravstevnim objektima: “Blok 5”, “Nova Varoš” i “Konik”, od 7 do 21 sati.

Izabrani doktor za odrasle u zdravstvenim objektima “Tuzi” i “Zeta” će raditi u dane praznika od 7 do 14 sati.

Izabrani doktor za djecu će raditi u zdravstvenom objektu “Nova Varoš” u periodu od 7 do 21 sati. 

Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu “Blok 5” će raditi u periodu od 7 do 21 sati.

Jedinica za patronažu će raditi po ustaljenom rasporedu, tako da će se i tokom praznika nalozi primati u zdravstvenim objektima” Blok 5” i “Konik, u periodu od 7 do 19 sati, dok će se terapija, po nalogu izabranog doktora, u stanu pacijenata davati svakog dana, od 7 do 19 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније