Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

A.M. [ Mina ]

24. 01. 2023. 14:59   >>  15:11

AMSCG

Saobraćaj na putu Mojkovac – Đurđevića Tara u prekidu

Na regionalnom putu Mojkovac – Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina, saobraćaj je u prekidu za sva vozila, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).

Iz AMSCG su kazali da je na magistralnom putu Rožaje – Berane u mjestu Baza uspostavljen saobraćaj za sva vozila naizmjenično.

Kako su naveli, na magistralnom putu Plužine – Šćepan Polje saobraćaju putnička vozila, a kamioni prolaze uz pratnju snjegočistača.

Na putu Rožaje – Kula - Peć saobraćaj je u prekidu za sva vozila.

Zbog odrona na regionalnom putu R-13 Kolašin - Mateševo na autoputu saobraćaju putnička, kao i vozila do 3,5 tone.

Magistralni put Podgorica – Kolašin preko Platija je otvoren za sva vozila, a Šavnik-Žabljak za putnički saobraćaj.

U Crnoj Gori saobraća se po pretežno mokrim i klizavim putevima, a u višim predjelima na sjeveru zabilježene su sniježne padavine.

Vidljivost je mjestimično smanjena.

Iz AMSCG upozorili su na učestale odrone i vozačima savjetovali da vožnju prilagode uslovima i stanju na putu i poštuju pravila saobraćaja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније