Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

О.З.

13. 11. 2022. 08:10 >> 08:09

MICEV NAJAVIO

Nakon temperaturnih rekorda, čeka nas oblačno vrijeme, kiša i grmljavina

Prvih 12 dana novembra bili su topliji od prosjeka za ovo doba godine, a narednih dana očekuju nas promjenljive vremenske prilike, saopštio je meteorolog Branko Micev.

Početak novembra obilježilo je neuobičajeno toplo vrijeme. U Podgorici je zabilježen novi temperaturni rekord za ovaj mjesec.

"Na području glavnog grada temperatura je 1. novembra dostigla 27,6 stepeni i to je rekordna tempratura za Podgoricu u novembru", kazao je Micev u emisiji "Dobro jutro Crna Goro".

Prvih 12 dana novembra prosječna maksimalna temperatura na području Podgorice treća je najtopoplija u posljednjih 70 godina.

"Prosječna temperatura iznosila je 4,3 a na području Žabljaka 4,6 stepeni više od prosječne višegodišnje", kazao je Micev.

Narednih dana, kako je najavio, očekuju nas promjenljive vremenske prilike, što je i karakteristika za naše područje u ovo doba godine

Sjutra će biti pretežno oblačno, povremeno sa kišom u drugom dijlu dana i večernjim satima u južnim i centralnim oblastima. Na sjeveru će biti oblačno ali bez padavina.

"U utorak promjenljivo oblačno, sa dužim sunčanim periodima. Uglavnom u južnim i centralnim oblastima mjestimično sa kišom. U srijedu, četvrtak i petak očekuje nas pretežno oblačno vrijeme , povremeno sa kišom", naveo je Micev.

Naročito na primorju se u četvrtak veče očekuje jača kiša sa grmljavinskim procesima.

"Na sjeveru i narednih dana očekuje se povremno vrlso slaba kiša. I za dana vikenda nas očekuje pretežno oblačno povremeno sa kišom", kazao je Micev.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније