Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Т.Г. [ Beta ]

15. 01. 2023. 22:33 >> 22:28

DROGA PRONAĐENA U BUNKERIMA

Rumuni uhvaćeni u pokušaju šverca 60 kilograma marihuane iz S. Makedonije

Na graničnom prelazu "Deve Bair" zaplijenjeno je 60 kilograma marihuane, čija se vrijednost na ilegalnom tržištu procjenjuje na 240.000 do 300.000 eura, saopštila je danas Carinska uprava Sjeverne Makedonije.

Kako se navodi, ta marihuana, namijenjena evropskom tržištu, pronađena je juče popodne u automobilu rumunskih registarskih oznaka, kojim su upravljali državljani Rumunije, na izlasku iz Sjeverne Makedonije u Bugarsku.

"Opojna droga je pronađena u posebno napravljenim bunkerima u vozilu, gdje su bila sakrivena 64 paketa marihuane. Droga i vozilo su oduzeti, a protiv dva rumunska državljana Osnovnom tužilaštvu u Kumanovu podnijeta je krivična prijava i određen im je pritvor", precizira Carinska uprava Sjeverne Makedonije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније