Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Б.Ч.Ј. [ Beta ]

16. 10. 2022. 09:15   >>  09:14 25

VULIN

"Nije nam mjesto u EU, što prije to shvatimo biće nam bolje"

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da što prije Srbija prihvati da je iz Evropske unije (EU) "ne žele" i da joj "tu nije ni mjesto, biće bolje", i dodao da odnos prema EU "nije pitanje emocija već racionalnih odluka".

"Nije pitanje da li mi želimo u EU, već je pitanje da li EU želi Srbiju. Sudeći po sumanutim ucjenama kojima nas izlažu da priznamo Kosovo, ukinemo Republiku Srpsku i uvedemo sankcije Rusiji, oni nas ne žele", rekao je Vulin za Večernje novosti.

On je naveo da je EU kao savez "stvar prošlosti", jer su gubitkom političke samostalnosti zemlje EU "postale teritorije, a ne države".

Пратите нас на

Коментари25

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније