Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

10. 08. 2022. 17:51 >> 17:48
5

UREDNIK LISTA NACIONAL

"Nalogodavci ubistva Pukanića bi mogli početi nemirno spavati"

Glavni urednik lista Nacional iz Zagreba Berislav Jelinić kazao je da je razgovarao sa crnogorskim premijerom Dritanom Abazovićem i ministrom Filipom Adžićem, nakon čega je, kako je naveo, zaključio da bi nalogodavci ubistva Iva Pukanića mogli početi nemirno da spavaju.

"Čini se da bi nalogodavci ubistva Ive Pukanića mogli početi nemirno spavati. To bih ukratko mogao zaključiti nakon dva telefonska razgovora koja sam upravo vodio na povratku s utakmice Dinama u Maksimiru. Evo nema petnaest minuta otkako mi je dugogodišnji prijatelj Ratko Knežević na telefon dao crnogorskog premijera Dritana Abazovića. Razmijenili smo nekoliko kurtoaznih rečenica, pozvao me u Crnu Goru. A potom mi na telefon proslijedio i aktualnog crnogorskog ministra policije Filipa Adžića. Želim im ugodnu večer u dobrom društvu mog Ratka u Dubrovniku. Veselim se boljoj budućnosti Crne Gore", naveo je Jelinić na Fejbuku.

Premijer Dritan Abazović i ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić sinoć su se u Dubrovniku sastali sa biznismenom Ratkom Kneževićem.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније