Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Beta [ I. P. ]

07. 08. 2022. 09:05   >>  09:02 4

ŠEF EULEKSA

"Napadi na policiju Kosova moraju da prestanu"

Šef Euleksa na Kosovu Lars-Gunar Vigemark reagovao je nakon što je juče policija napadnuta vatrenim oružjem u jezeru Gazivoda i poručio da ti napadi moraju prestati.


"Pucnjava u jezeru Gazivode je takođe napad vatrenim oružjem na Kosovsku policiju. Niko nije povrijeđen, ali ovi napadi nijesu samo opasni, već su krivična djela i moraju se odmah zaustaviti. Euleks će pojačati svoje patrole u ​​tom području", napisao je Vigemark.

Na slučaj oružanog napada na policiju je reagovao i premijer Kosova Aljbin Kurti (Albin).

"Ovo je drugi put za manje od nedjelju dana da je Kosovska policija napadnuta od kriminalnih grupa na sjeveru naše teritorije, samo šest dana posijle nedjeljnih incidenata", napisao je Kurti na Fejsbuku.

"Na sreću, prošli smo bez žrtava i sada je u toku potpuna istraga u ovom slučaju. Danas nema barikada na putu", dodao je Kurti.

Kosovska policija napadnuta je juče vatrenim oružjem oko 11.25, dok je postavljala patrolni čamac u jezeru Gazivoda u Zubinom Potoku.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније