Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ M.V./N1 ]

19. 06. 2022. 21:26 >> 21:24
4

STEFANOVIĆ

"Hrkalović iznosi neistine, odgovoriću na sve"

Ministar odbrane Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da “novi talas laži” protiv njega plasiraju bivša državna sekretarka MUP Srbije Dijana Hrkalović i “dio medijske mašinerije koja je u vlasništvu najbližih saradnika Veljka Belivuka”.

“U narednih 48 sati odgovoriću na sve laži koje su o meni izrečene, koristeći samo istinu i argumente, kao što sam i dosad radio. A upravo istina koju ću iznijeti njih i plaši, pa se služe najnižim podmetačinama i monstruoznim lažima, što je svojstveno onima koji su krivi i koji pokušavaju da krivicu smanje i prebace na drugog. To im neće proći“ naveo je Stefanović u saopštenju.

Hrkalović, koju Tužilaštvo za organizovani kriminal tereti za trgovinu uticajem u dva slučaja, prethodno je u intervjuu za “Objektiv” rekla da je Stefanović „ostvarivao neovlašćeni uvid u sadržaj telefonske komunikacije Aleksandra Vučića i članova njegove porodice i štitio kriminalni klan Veljka Belivuka".

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније