Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

B.Č.J. [ Beta ]

16. 06. 2022. 08:44   >>  08:43 1

U TOKU PROVJERE

Dojave o postavljenim bombama u školama širom Srbije

Jutros je u velikom broju škola u Srbiji u Južnobačkom okrugu, Beogradu, Majdanpeku, ali i drugim gradovima stigla dojava o postavljenim bombama zbog čega je dio njih obavijestio roditelje da djeca ne dolaze u školu i da će se nastava danas održati onlajn.

Kako je javio portal Nova.rs, korisnici društvenih mreža potvrdili su ovu informaciju, objavivši da su dojave stigle i u škole u opštini Ada, Kikindi i Vrbasu.

U Majdanpeku su u toku provjere, a na teren su izašli i vatrogasci i služba Hitne pomoći.

I u više osnovnih škola u Valjevu stigle su dojave o postavljenim bombama, a prema pisanju lokalnih medija, dojave o postavljenim bombama stigle su jutros u Prvu, Sedmu, Petu i Šestu valjevsku osnovnu školu.

Dojave o postavljenim bombama dobile su i dvije osnovne škole u Novom Pazaru "Desanka Maksimović" i "Stefan Nemanja", a policija je blokirala taj dio grada jer se u neposrednoj blizini nalaze i vrtić i zgrada PU Novi Pazar.

Kako su javili reporteri agencije Beta, dojave o postavljenim bombama stigle su jutros i na adrese svih osnovnih škola u Rasinskom okrugu, a takve dojave dobile su i škole u Nišu, Pirotu i Babušnici.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније