Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

T.G. [ Beta ]

09. 06. 2022. 19:30 >> 19:29

ALBANIJA

Nevrijeme sa grmljavinom odnijelo jedan život, poplavljeni gradovi

Olujno nevrijeme u Albaniji odnijelo je najmanje jedan život danas, poplavilo gradove i izazvalo nestanke struje u prijestonici Tirani, saopštile su vlasti.

Policija je saopštila da je 51-godišnji muškarac poginuo u požaru nakon što je grom pogodio kuću u sjeverozapadnom selu Dedaj i izazvao kratki spoj dok je jedan muškarac povrijeđen.

Još jedan muškarac pronađen je u moru u jugozapadnom gradu Valoni, ali istražitelji nisu utvrdili da li je njegova smrt povezana sa vremenskim prilikama.

Mnogi gradovi duž albanske obale poplavljeni su nakon dva sata neuobičajeno jake kiše.

Poljoprivrednici u jugoistočnoj Albaniji žalili su se da je pljusak oštetio sve njihove usjeve.

U najjužnijem gradu Albanije, Sarandi, grom je oštetio stambenu zgradu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније