27.02.2024 18:10
Share Comments6 Edit
 [R.B.]
Čitaj mi:

POSVEĆENI POKRETU

Čitav poslanički klub uz Spajića

Poslanički klub Pokreta "Evropa sad" (PES) saopštio je da je jedinstven, te da su posvećeni da u nastavku rada realizuju još bolje rezultate.

"Deblokada evropskog puta, te institucija koje su godinama bile u v.d. stanju, povećanje minimalnih penzija, kao i veliki uspjesi na međunarodnom planu, jesu samo najava za ono što slijedi", saopštili su iz PES-a za Portal RTCG. 

Ističu da građani Crne Gore ne treba da imaju bilo kakvu dilemu kada je u pitanju izvjesnost realizacije programa Evropa sad dva i politička stabilnost.

"Zato će u narednom periodu biti predložene desetine zakona Vlade Crne Gore, koje će razmatrati Skupština. U saradnji sa koalicionim partnerima i Vladom Crne Gore, uvjereni smo da će naš poslanički Klub i ubuduće biti jako važan činilac u ukupnom uspjehu naše zemlje i društva", zaključuju u Pokretu čiji je lider premijer Milojko Spajić. 

Podsjetimo, predsjednik države i potpredsjednik Pokreta Jakov Milatović u subotu je podnio ostavku na sve funkcije u partiji. Dan kasnije, iz Pokreta je isključen ministar pravde Andrej Milović.