Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.B.

27. 09. 2024. 14:23 >> 14:58
Čitaj mi:

DPS

Hapšenje Dabetića potvrda da je aktuelna vlast ogrezla u kriminalu

Hapšenje glavnog urbanističkog inspektora za južnu regiju, Rada Dabetića, potvrdilo je korupcionaški karakter aktuelne parlamentarne većine i ove vlasti, ocijenili su u DPS-u.

"Bez želje da presuđujemo i poštujući pretpostavku nevinosti Dabetića, ipak i ovaj slučaj dokazuje da je aktuelna većina ogrezla u korupciju koja se najbolje vidi kroz poslovanje Rudnika uglja, Cedisa i ukupno energetskog sektora, kao i kroz brojne sumnje koje su pratile tender za škode, nabavku brodova za potrebe Vojske Crne Gore itd. Kada se tome doda jučerašnje hapšenje za kupovinu ličnih karata za potrebe stranaka vlasti, jasno je da je aktuelna Vlada u potpunosti ogrezla u goli kriminal radi opstanka na vlasti i nastavka daljeg pustošenja države", navode u saopštenju.

Kako navode, s obzirom na činjenicu da je Dabetić nedavno imenovan na ovu poziciju od strane aktuelnog ministra, pozivamo Slavena Radunović da zbog objektivne i političke odgovornosti podnese ostavku, kako bi se pokazao odgovoran odnos prema institucijama.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније