Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

K. J.

26. 09. 2024. 21:28 >> 21:29
Čitaj mi:

URA

"Bahatost parlamentarne većine odraz nemoći pred porazom"

U Skupštini Crne Gore danas je Spajićeva i Mandićeva parlamentarna većina pokazala građanima da je zarad svojih fotelja spremna da gazi sve vrijednosti i principe, uključujući i pravo opozicije da govori, naveli su iz Građanskog pokreta URA.

 

"Potpredsjednica Skupštine Zdenka Popović nije dozvolila opoziciji da govori, niti koristi proceduralnu reakciju na koju poslanici shodno Poslovniku imaju pravo. Ovaj sramotni odnos prema kolegama i Skupštini Crne Gore, prema Poslovniku koji su dužni da poštuju i nije iznenađenje, jer je potpredsjednica Popović samo preuzela i nastavila prakse Mandića i Spajića. Zato i ne čudi što je upravo za ovakav odnos odmah dobila pohvale od premijera Spajića. Sigurni smo da građanke i građani Crne Gore, bez obzira na političke razlike, neće nikada podržati zavođenje diktature i jednoumlja, što je očigledno krajnji cilj ove parlamentarne većine", piše u saopštenju.

Jasno je, kažu, da se iza ovog bahatog ponašanja danas u Skupštini krije panika i strah od izbornog rezulta Spajićeve liste u nedjelju u Podgorici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније