Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M.Lj.

26. 09. 2024. 19:29 >> 19:29

REAKCIJA

DNP: Nedostojno ponašanje narodnih poslanika prema Popović

Demokratska narodna partija osudila je, kako su naveli, nasilničko ponašanje opozicije nad potpredsjenicom Skupštine Zdenke Popović.

“Brutalno verbalno nasilje koje su građani danas imali prilike da vide i čuju u Skupštini Crne Gore od strane opozicije DPS i URA-e, nad potpredsjednicom Skupštine Zdenkom Popović je za svaku osudu”, navodi se u soapštenju.

Ističu da desetine pogrdnih riječi koje su upućene jednoj ženi i potpredsjednici Skupštine je nedostojno ponašanje narodnih poslanika u najvišem zakonodavnom domu Skupštini Crne Gore i zaslužuje svaku kritiku.

“Skandalozno ponašanje poslanika DPS-a i URE nije ostalo usamljeno već im se u osuđivanju i kritici usvajanja zakona priključio i predsjednik države Jakov Milatović. No, ne čudi nas ovakvo sinhronizovano ponašanje potencijalno  najnovije koalicije DPS - URA –Jakov”, navodi se u saopštenju.

U nedelju 29. septembra građani će pokazati gdje je mjesto onima koji napadaju novinarе, žene i vrijeđaju građane Crne Gore. Ko god se služi nasilničkim ponašanjem u javnom diskursu nije dostojan da obavlja bilo koju vrstu javne funkcije u civilizovanom društvu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније