Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M.

26. 09. 2024. 12:15 >> 12:15

jakov milatović

"Poslanici da ne podrže zakone kojima se uvode novi nameti"

Predsjednik države Jakov Milatović pozvao je poslanice i poslanike da budu odgovorni i ne podrže zakone kojima se uvode novi nameti, povećavaju PDV i akcize, i time direktno povećavaju cijene i pogoršava kupovna moć građana. Sjednica Skupština zakazana je za danas i počinje u 15 sati.

"U trenutku kada su naši građani već pod teretom rekordne inflacije, ovi zakoni dodatno prijete da uruše životni standard. Dok se naša privreda suočava sa lošom turističkom sezonom, novi porezi dodatno smanjuju konkurentnost turističkog sektora i ugrožavaju domaće proizvođače vina", istakao je Milatović.

Apelujee da se još jednom razmotre negativne posljedice izglasavanja zakona "koji direktno ugrožava Fond PIO, oduzima stotine miliona eura od plata radnika i preusmjerava ih prema krupnom kapitalu".

"Ove mjere urušavaju povjerenje u penzioni sistem i ugrožavaju budućnost onih koji su cijeli svoj radni vijek posvetili ovoj zemlji. Poslanice i poslanici, budite na strani građana", zaključio je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније