Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M.

25. 01. 2023. 21:36 >> 21:31
5

VUKOVIĆ PORUČIO

"Abazović da počne da sprema odbranu"

Gradonačelnik Ivan Vuković oglasio se povodom današnje najave premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića da će podnijeti krivičnu prijavu protiv Glavnog grada, i poručio da bi Abazović trebalo da počne da sprema odbranu, jer mu slijedi krivična prijava.

Abazović je da današnjoj pres konferenciji označio kompaniju "Bemaks" kao "glavnog eksploatatora" šljunka u protekloj deceniji, i najavio krivičnu prijavu protiv Glavnog grada za ugrožavanje ekonomskih interesa države, rekavši da je ta lokalna samouprava vezala ruke građevinskoj inspekciji da ne može ukloniti objekte "Bemaksa".

Vuković je Abazoviću poručio da sprema odbranu jer mu slijedi krivična prijava, umjesto što napada Glavni grad.

"Vlasnik kompanije ‘Tehnoput’ nedavno je priveden nakon što je, prema navodima postupajućeg tužioca, ‘skinuo i povrijedio službeni pečat i znak’ Zanimljivo je da je prethodno uradio isto to, i to na zahtjev (‘usmenim odobrenjem’) premijera Abazovića. Podstrekavanje na krivično djelo (čl. 24 Krivičnog zakonika): ‘Ko drugog sa umišljajem podstrekne da učini krivično djelo, kazniće se kao da ga je sam izvršio.’ Da ne dužim, umjesto što cirkusantski napada Glavni grad, premijer bi trebalo da sprema odbranu jer mu ide krivična prijava", napisao je Vuković na Tviteru.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније