Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

О.З.

13. 01. 2023. 12:34   >>  13:19 2

SOCIJALDEMOKRATE PORUČILE

"Dolazak Abazovića na poziciju premijera najveći skandal"

Dolazak Dritana Abazovića na poziciju premijera najveći je skandal koji je zadesio Crnu Goru, saopštile su Socijaldemokrate Crne Gore (SD).

"Kratak je put od “odlaska ministara u svoje ime, na šta imaju pravo” do “skandala i priprema za predstojeće izbore. Kratak, ako za mišljenje pitate odlazećeg premijera Dritana Abazovića", saopštio je SD.

Abazović je sinoć za TV Vijesti rekao da se je prisustvo ministara pravde i finansija Marka Kovača i Aleksandra Damjanovića akademiji povodom Dana Republike Srpske u Banjaluci "skandal, ali i  priprema za izbore".

"Prije samo nekoliko dana, odlazak ministara pravde i finansija, od kojih je jedan išao u ime Vlade, drugi u svoje ime, a obojica, naravno, o trošku građana, bio je njihovo pravo i ništa sporno. Sinoć, nervozan usljed određenih okolnosti koje ukazuju da je bilo pjesme u tužilaštvu, Abazović nešto drugačije gleda na ovu temu. Sada je odlazak ministara skandal i u službi predizborne kampanje. A do juče je tražio aplauz za prisustvo u Potočarima", ističu u SD-u.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније