Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Б.Ч.Ј.

10. 01. 2023. 10:08   >>  10:04 1

NVO MANS

Tri mjeseca ćutanja o Abazovićevom letu za Ženevu

Iz NVO Mreža za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) kazali su da Generalni sekretarijat Vlada već tri mjeseca ćuti na zahtjev za slobodan pristup informacijama, u vezi sa letom premijera Dritana Abazovića za Ženevu.

Postoji sumnja, kako su naveli, da je taj let realizovan u privatne svrhe, a izostala je i reakcija Agencije za sprječavanje korupcije.

"Abazoviću je tokom boravka u Ženevi dodijeljen počasni doktorat, što je on iskoristio i za promociju svoje knjige, a javnost do danas nije saznala kojim zvaničnim poslovima je pravdano korišćenje državnog aviona. Time je nastavljena politika netransparentnosti kada je u pitanju korišćenje državnih resursa i propuštena šansa da se prekine sa praksom da se ta imovina prepoznaje kao ekskluzivno pravo onih koji su na vlasti", objavili su iz MANS-a na Fejsbuku.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније