Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.L.B. ]

04. 01. 2023. 15:08 >> 15:17
11

LEKIĆ PORUČIO

Vlade neće biti, obradovaće se oni koji su poraženi 2020.

Lider Demosa Miodrag Lekić poručio je nova vlada neće biti sastavljane, te da će se kako kaže, tome obradovati mnoge snage poražene na izborima 2020.

Lekić kaže da je na sastanku imao dvije uloge kao predsjednik stranke i član koalicije “Mir je naša nacija“ i imali su, navodi on konkretne predloge.

„Bio sam i u statusu predsjedavajućeg i mandatatra koji je trajao kratko i nastojao sam da imamo ozbiljan dijalog“, kazao je Lekić, novinarima nakon sastanka parlamentarne većine.

Ostvario je, kaže cilj, da sve bude javno.

„Uspio sam i da zadržim dostojanstvo zemlje da se o Vladi CG odlučuje u Crnoj Gori, a ne bilo gdje drugo...Želim da kažem, kao i ranije, da će vlada biti ozbiljna ili je neće biti, evo je neće biti, ko je bio ozbiljan, a ko nije ostavljam građanima da protumače i da se u svemu tome pozicioniraju“, poručio je Lekić.

Crna Gora je, kako ističe, opet na raskrsnici jednog racionalnog i iracionalnog puta.

„Znamo da će se mnoge snage poražene 2020. obradovati, moguće da imaju razloga, u svakom slučaju ovo je proces koji je vođen demokratski“, zaključio je Lekić.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније