Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

16. 12. 2022. 14:07 >> 14:05

MILER U BERANAMA

"Pobratimstvo sa austrijskim gradovima šansa za Berane"

Ambasador Austrije u Crnoj Gori Karl Miler boravio je u zvaničnoj posjeti Opštini Berane, gdje je sa predsjednikom te opštine Vukom Todorovićem i potpredsednikom Damjanom Ćulafićem razgovarao o razvojnim i prirodnim potencijalima ove sjeverne opštine.

Saopšteno je da je razgovarano i o mogućnosti bratimljenja Berana i nekog od austrijskih gradova.

“Prema riječima ambasadora Milera, realna saradnja između Opštine Berane i austrijskih opština i gradova je u oblastima seoskog turizma, zaštite životne sredine i razvoja solarne industrije” rečeno je iz Opštine Berane.

Todorović je kazao da pobratimstvo predstavlja izuzetnu šansu za Berane, u vidu razmjene iskustava kao i pomoći u izradi i realizaciji novih projekata.

Ambasador Miler se zahvalio na gostoprimstvu i iskazao punu spremnost za saradnju na svim poljima, u cilju ostvarenja uspješne prekogranične saradnje.

T. S.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније