Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Т.Г.

08. 12. 2022. 10:52 >> 10:49
16

ĐURAŠKOVIĆ

"Aerodromi da objave snimak, poruka o nošenju oružja posebno opasna"

Povodom incidenta na Aerodromu Podgorica koji se dogodio juče, gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković kazao je da najoštrije osuđuje skandalozno ponašanje poslanika Milana Kneževića i njegovog obezbjeđenja i pozvao je nadležne organe da hitno ispitaju navedeni slučaj i obavijeste javnost o svim činjenicama.

"Najoštrije osuđujem skandalozno ponašanje poslanika Milana Kneževića i njegovog obezbjeđenja i nasrtaj na naše sugrađane i pozivam nadležne organe da hitno ispitaju navedeni slučaj i obavijeste javnost o svim činjenicama", navodi se u saopštenju Đuraškovića. 

Đurašković navodi da "Crna Gora ne smije biti zemlja u kojoj će bilo ko i verbalno, a pogotovo fizički biti napadan zbog vlastitog političkog stava, ali ni zemlja u kojoj će političari i njihova pratnja nasrtati na mirne građane".

"Poruka poslanika Kneževića koja se tiče nošenja oružja je posebno opasna i zahtijeva hitnu reakciju tužilaštva. Prijetnja nošenjem oružja je kontinuitet neprihvatljivog odnosa funkcionera DF-a prema državi u kojoj politički djeluju, pogotovo uzimajući u obzir ranije incidente", navodi Đurašković. 

On ističe da "pojedini nikad neće oprostiti borbu za nezavisnu i evropsku Crnu Goru". 

"Znamo da nam pojedini nikad neće oprostiti borbu za nezavisnu i evropsku Crnu Goru, vlastiti, a ne tuđi nacionalni i državni identitet", navodi Đurašković. 

Đurašković je pozvao Aerodrome Crne Gore da objave snimke incidenta.

"Pozivamo JP Aerodromi Crne Gore da objave video snimak iz kojega će se jasno utvrditi ko je na koga nasrnuo i verbalno i fizički, jer će očigledno poslije toga neke odluke nadležnih državnih organa morati biti mijenjane”, zaključio je Đurašković. 

 

Пратите нас на

Коментари16

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније