Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

А.М. [ Mina ]

24. 11. 2022. 21:25 >> 21:24
7

ADžIĆ PORUČIO

Adžić najavio novi paket pomoći Ukrajini

Crna Gora stoji čvrsto uz partnere iz Ukrajine, rekao je rukovodilac radom Ministarstva odbrane Filip Adžić i najavio novi paket pomoći Ukrajini.

Adžić, koji boravi u posjeti Ukrajini, kazao je da je u tu državu došao na poziv ukrajinskog ministra odbrane Oleksija Reznikova.

„Čast mi je što sam došao u Ukrajinu, da i na ovaj način iskažemo podršku Ukrajini u ovom teškom vremenu, ne samo za tu državu i njen narod, već za cijelu Evropu“, naveo je Adžić u video poruci objavljenoj na TviteruMinistarstva odbrane.

On je poručio da Crna Gora stoji čvrsto uz partnere iz Ukrajine i najavio novi paket pomoći, koji će, kako je rekao, značajno biti veći nego ikada do sada.

„To je najmanje što Crna Gora može u ovom trenutku da uradi za Ukrajinu i ukrajinski narod“, rekao je Adžić.

On je kazao da je tokom posjete iskazao podršku Crne Gore na političkom planu kako bi Ukrajina bila buduća članica NATO-a i kako bi joj trasirali put ka Evropskoj uniji.

„U tom dijelu Ukrajina može da računa na Crnu Goru, mi smo partneri i vjerujem da ćemo zajedno pobijediti“, kazao je Adžić.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније