Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Б.Б.

10. 11. 2022. 15:51   >>  16:16 1

REAGOVANjE DEMOKRATSKE CG

"Vukčević još jednom pokazao da je partijski vojnik"

Iz Demokratske Crne Gore ističu da je predsjednik Izborne komisije u Podgorici Veselin Vukčević, nakon podnijete prijave SDT-u protiv članova i sekretara Izborne komisije Glavnog grada, još jednom pokazao da nije ništa drugo do partijski vojnik DPS-a koji je izgubio lokalne izbore u Podgorici.

"Ovo je jedan od najskandaloznijih primjera bahatog odnosa prema građanima i institucijama od strane predstavnika bivšeg režima. Zamislite činjenicu da neko zbog zahtjeva za održavanje sjednice Izborne komisije Glavnog grada podnese krivičnu prijavu. To govori o prirodi bivšeg režima, ali tu i leži razlog zbog kojeg su i pobijeđeni. Ovim je ovaj funkcioner DPS-a izvršio krivično djelo 'lažno prijavljivanje', za šta se na osnovu zakona može odgovarati. Cilj ove farse je da se prolongira opstanak bivšeg gradonačelnika Ivana Vukovića koji je od istog sastava odbornika biran tri puta suprotno zakonu što je potvrdio Upravni sud i presudom poništio odluku", navode u reagovanju Demokrata.

Pozvali su Vukčevića i DPS da pokažu bar malo dostojanstva.

"Nijesmo pobijedili u Baru i Bijelom Polju, ali za razliku od vas, uzurpatora i blokatora institucija Crne Gore, nijesmo podnosili farsične žalbe da bi pokušali blokirati demokratske procese i izbor vlasti u opštinama saglasno izbornoj volji građana. Dužni ste da odmah sazovete sjednicu Izborne komisije Glavnog grada i pozivamo vas da to učinite bez odlaganja. Opstrukcijom ne možete promijeniti izborni rezultat, ta vremena su davno prošla, a Vukčević je samo ostao zarobljen u prošlosti", navode u reagovanju Demokratske Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније