Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

А.М.

08. 11. 2022. 22:45 >> 22:46
1

MARTINOVIĆ PORUČIO

"Spreman sam da budem predsjednik Opštine Kolašin"

Poslanik Demokratske Crne Gore i nosilac liste "Idemo ljudi" na nedavno održanim lokalnim izborima u Kolašinu Vladimir Martinović poručio je da je, nakon što je ta lista ubjedljivo porazila DPS u Kolašinu, spreman da prihvati odgovornost i bude predsjednik te opštine.

"Imamo devet odborničkih mandata, a koalicija okupljena oko DPS-a, koju čine i Socijaldemokrate, Socijaldemokratska partija i nezavisni građani, takođe ima devet mandata. Mislim da je to jedna od nezapamćenih pobjeda nad DPS-om", kazao je Martinović gostujući na Adria televiziji.

Prema njegovim riječima, Demokrate će na pregovore pozvati sve političke subjekte koji su prije izbora bili protiovnici politike DPS-a.  

"Dakle, na razgovore ćemo pozvati predstavnike koalicije okupljene oko Demokratskog fronta, Evrope sad, SNP i GP URA", kazao je Martinović.

Poručio je da je prirodno da novi predsjednik opštine bude neko sa liste Demokratske Crne Gore.

"Sa obzirom na to da sam neko ko je predvodio ovu pobjedničku listu, neko ko je i svojim imenom i prezimenom stao iza nje, moje ime i prezime je bilo u nazivu liste, smatram da, ukoliko dobijem podršku organa partije, a mislim da tu neće biti nikakvih problema, da zaista imam ogromnu obavezu prema onim ljudima koji su glasali za našu koaliciju da budem na čelu opštine Kolašin do nekog novog političkog momenta a, sa druge strane, da kao potpredsjednik partije i te kako učestvujem u državnoj politici partije“, rekao je Martinović.

Kako je istakao, tu dilemu treba riješiti.

„Ja sam spreman da se uhvatim u koštac i da prihvatim odgovornost za sve što slijedi u opštini Kolašin u narednom periodu i mislim da je to jedini odgovoran i pošten odnos prema građanima koji su glasali koaliciju Idemo ljudi, koju sam predvodio“, naglasio je Martinović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније