Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.L.B. ]

03. 11. 2022. 11:21 >> 11:22
1

SASTALI SE NOSIOCI TRI LISTE

DF: Vlast u Danilovgradu biće brzo formirana

Nova vlast u Danilovgradu biće formirana u relativno brzom i razumnom roku, saopšteno je iz danilovgradskog odbora DF-a.

DF je medijima proslijedio fotografiju neformalnog sastanka nosilaca tri izborne liste sa nedanih izbora. Na sastanku su bili Duško Stijepović nosilac liste Demokrata, Aleksandar Grgurović nosilac liste “Evropa sad” i Velimir Đoković, nosilac liste DF-a “Za buducnost DG”.

“Prijateljska kafa nosilaca tri pobjedničke liste, okosnice nove demokratske vlasti u Danilovgradu. Zahvalnost i kolegama iz drugih, do juče opozicionih subjekata na lokalnom nivou, koji su načelno iskazali spremnost da sa nama grade jaku i stabilnu većinu, koja će nam dati zamah za odlučne reforme i raskid sa praksom bivšeg trodecenijskog režima”, poručuju iz DF-a.

Kažu da formiranje vlasti neće biti lako zbog teškog naslijeđa ali, kako poručuju, mora se krenuti od nečega.

“Ako se po jutru dan poznaje, nova vlast u Danilovgradu će se formirati u relativno brzom i razumnom roku. To dugujemo onima koji su nam ukazali povjerenje, ali i svim sugrađankama i sugrađanima i našem Danilovgradu”, poručuju iz DF.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније