Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

О.З.

21. 10. 2022. 13:08 >> 13:08
5

BOŠKOVIĆ PORUČIO

"Prijava još jedan cirkus Abazovića"

Kao predsjednik stambene komisije pri odlučivanju sam se vodio uvijek u skladu sa zakonima i prema dostavljenoj dokumentaciji institucija koje su tražile stambene kredite za zaposlene i odlukama vlade, te nema nikakvog osnova za krivičnu prijavu, a jedna takva je već odbačena kao neosnovana, saopštio je Predrag Bošković, član Predsjedništva i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore.

Premijer Dritan Abazović je ranije danas kazao da je podnio krivičnu prijavu protiv više bivših visokih funkcionera zbog sumnje da su, prilikom dodjele stambenih kredita, pričinili višemilionsku štetu budžetu Crne Gore, i najavio da će podaci o tome biti objavljeni u toku dana.

Bošković je kazao da je riječ o još jednoj predstavi Abazovića.

On je istakao da je nikada nije tražio, niti dobijao stan ili stambeni kredit od države.

Takođe, naveo je da je lično odlučivao savjesno i zakonito, tamo gdje je učestvovao u odlučivanju, a sa njim i njegove koleginice i kolege iz komisije.

"Po zataškavanju/uništavanju dokaza prepoznat je upravo brat Abaz, koji lažno optužuje da bi prije izbora pokušao skinuti hipoteku svih nepočinstava i nezakonitosti svog kratkotrajnog mandata sa osumnjičenim saradnicima. Davljenik kojem kad prifali pojas za spasavanje, aktivira ono čime manipuliše - u ovom slučaju stambenim kreditima ", saopštio je Bošković.

Samoproglašeni borac za pravdu, kako je rekao Bošković, onu u kojoj štiti svoje švercere ili sklone mitu, imao je kad dosad da prijavi ako je bilo šta bilo nezakonito, ali nije.

"Za još jedan cirkus, poput marketinga "paljenja cigareta" - dok kamioni izlaze na crno tržište za višemilionsku štetu države, čekao je da galami u prazno dva dana pred izbore. Glumac pravde uzalud pokušava da prikrije svoja i nedjela svojih osumnjičenih saradnika, nezakonitosti... Čudo je bumerang - sve što je pričao o meni na ličnoj ravni i mržnji, jer me ne može ućutkati, vratilo se (što je mnogo važnije) kroz institucije i onako kako jeste - osumnjičene visoke funkcionere Dritanove URE", poručio je Bošković.

Ono što je sigurno, kako je zaključio, odlazeći premijer "sezonskog karaktera" dobiće kontra krivičnu prijavu, za lažno prijavljivanje.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније