Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Б.Ч.Ј.

20. 09. 2022. 10:55 >> 10:52
2

ŠARANOVIĆ

"URA ni do sada nije vodila vanjske poslove"

Poslanik Demokrata u Skupštini Crne Gore Danilo Šaranović saopštio je da GP URA ni do sada nije vodio sektor vanjskih poslova u Vladi Crne Gore.

"Kažu da su u prethodne dvije godine vodili vanjske poslove, zaboravljajući da je u prvoj godini vanjske poslove vodio neko ko nije član URA, a posljednjih četiri mjeseca SDP. I ne lažu", kazao je Šaranović odgovarajući generalnom sekretaru GP URA Mileti Radovaniću koji je kazao da URA ne ucjenjuje već saopštava svoje stavove, i oko sastava Vlade, i oko svih drugih pitanja i dodao da vanjske poslove treba da vodi URA i, kako je kazao, "sačuva spoljnopolitički kurs kao što smo to radili protekle dvije godine".

"Imaju 3 poslanika, a traže 10 ministara. Ne ucjenjuju. Imaju 6% podrške, a traže 51% Vlade. Ne ucjenjuju. Nijesu trazili MVP, pa se naknadno sjetili da sa njim uslove. Ne ucjenjuju. Podržali Lekića, ali neće da stave potpise. Ne ucjenjuju. Predložili dva koncepta Vlade koja su propala, a traže 'kontrolni paket'. Ne ucjenjuju. Dali funkciju generalnog inspektora ANB izvršiocu teških krivičnih đela, gotovo kompletan sektor bezbjednosti predali DPS-u, a zabrinuti za bezbjednosni sektor. Ne šale se. Smatraju da vanjske poslove bolje vode oni koje su iz URA optužili za fašizam i saradnju sa sivim sektorom od nekog iz Demokrata. I ne šale se", saopštio je Šaranović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније